Als ondernemer zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schoonmaak/glasbewassing. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een veiligere oplossing voor het reinigen van gevels, daken, veranda’s en stucwerk. 

Softwash is het gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën die vuil, insectennesten en webben alsook stofaanslag direct reinigt. Tevens dood het direct alle alg, bacteriën, schimmel, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak. 

SoftWash verbruikt slechts één derde van het water in vergelijking met hogedruk reiniging. Het resultaat blijft 4 tot 6 keer langer. Onze chemicaliën doen dan ook echt meer dan reinigen, zij penetreren diep in het materiaal, ontsmetten het oppervlak en verwijderen het wortelstelsel van de organismen compleet. Het behandelen van uw pand is daarom dan ook niet alleen een reiniging maar tegelijkertijd ook een ongediertebestrijding.

muur voor en na het reinigen met softwash
Voor en na het reinigen met softwash

Voordelen

Softwash is een revolutionaire en veilige methode om uw onroerend goed op te frissen en een nieuw en schoon uiterlijk te geven. Hogedruk reiniging kan destructief zijn en schade veroorzaken tijdens het reinigen. Bovendien is hogedruk reiniging slechts een oppervlakkige (visueel waarneembare) reiniging waarbij de organismen min of meer ‘geschoren’ worden om hiermee de groeimogelijkheid te verhogen voor het aangroei van deze organismen. Als organismes als alg, bacteriën, schimmel (korst) mos en meeldauw niet direct gedood worden groeit het sneller dan voorheen weer aan. Softwash is alleen daarom al zinvol omdat hierbij de organismen gedood worden tot in het wortelstelsel. Nieuwe aangroei van organisme is dan alleen nieuwe aangroei zoals deze ontstond na de nieuwbouw van uw pand.

dak voor en na het reinigen met softwash
Voor en na het reinigen met softwash

TOP 10 voordelen van de Softwash:

  1. Verhoogde waarde voor uw onroerend goed 
  2. Verhoogde algemene indruk 
  3. Verlengt de onderhoudsinterval 
  4. Vaak lagere energiekosten 
  5. Behandelen vaker voordeliger dan vervangen 
  6. Gezondheidsvoordelen
  7. 100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen 
  8. Ecologisch verantwoord en veilig 
  9. Lagere jaarlijkse onderhoudskosten 
  10. Uw bijdrage om nu voor milieubewuste reiniging te kiezen
panelen voor en na het reinigen met softwash
Voor en na het reinigen met softwash