Daken

Vrijwel alle daken kunnen met de Softwash methode behandeld worden.
Naast het feit dat uw dak voor een groot deel zichtbepalend is, biedt het ook bescherming tegen uw huis, kantoor- of winkelpand. Door bacteriën, algen en (korst)mossen wordt de ondergrond aangetast. De vervuiling verzwakt het oppervlak en veroorzaakt verkleuring, scheuren enz. U zult begrijpen dat bij verschillende weersinvloeden dit tot lekkage kan lijden. Om deze reden is onderhoud van essentieel belang voor de levensduur van uw dak. 

Met onze methode halen wij letterlijke alle vervuiling van uw dak weg, en laten uw dak weer stralen.

Gevels

Geschilderd, crepi, stukwerk, hout, baksteen, zandsteen, damwandbeplating, aluminium het maakt niet uit wat het is wij kunnen het behandelen! 

Door regen, wind en vervuiling in de lucht hebben uw gevels zwaar te lijden. Al deze factoren hebben een negatieve invloed op de uitstraling en levensduur van uw gevels. Schades zoals scheuren en permanente verkleuring kunnen dan ook bij tijdig onderhoud voorkomen worden. 

Gevelbehandeling is een duurzame investering wat uw pand of woning niet alleen een betere uitstraling geeft maar ook nog eens in waarde doet stijgen.  

Terras

Alg en mossen groeien voornamelijk op vochtige- en schaduwrijke plaatsen. De groene aanslag waar de meeste mensen zo’n hekel aan hebben ontstaat door de natuurlijke algengroei. Deze groei ontstaat vanuit vallend blad, zaden en ander vuil en ontwikkelt zich op de donkere plaatsten in de tuin waar de zon zich weinig laat zien. Hierdoor slaat het terras groen uit. Op de donkere plaatsen meer dan waar wel lichtval is. Doordat alg zich makkelijk kan hechten bij verschillende tegels resulteert dit ook nog eens in gladheid en kunnen er levensgevaarlijke situaties ontstaan. 

Een hogedruk maakt niet alleen je tegels schoon maar spuit ook gelijk je voegzand van tussen de tegels. Als u hier niets aan doet zullen tegels kunnen verzakken en ontstaan er ruimtes waar groene aanslag zich weer sneller kan nestelen. Het werkt dus averechts. 

Door het op de juiste manier te behandelen behoudt u langer resultaat en kunt u langer van uw terras genieten. 

Houtwerk

Alg, mos en bacteriën hechten heel makkelijk op houten ondergronden. Houten schuttingen, vlonders maar ook houten tuinmeubelen of planten bakken. Houten vlonders worden vaak ook nog eens glad waardoor er levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan. De algen en mossen komen steeds weer terug en zorgen voor een onaangename uitstraling in uw tuin. 

Door dit onderhoud bij te houden behoud u de uitstraling van uw tuin zoals u hem het liefst zou willen.