Als ondernemer zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schoonmaak/glasbewassing. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een veiligere oplossing voor het reinigen van gevels, daken, veranda’s en stucwerk. 

Al snel kwamen we terecht bij Softwash Systeem Amerika. Een lagedruk methode waarmee alle bacteriën en organismes direct gedood worden. Door de juiste combinatie van biologische afbreekbare middelen te gebruiken werkt dit systeem perfect voor het behandelen van diverse oppervlaktes en dood het de gehele bacterie/alg tot aan de wortel. Met als gevolg dat alles er weer spic en span uit ziet. Een volledig schone en bacterievrije ondergrond.

Toen dit systeem voor Nederland beschikbaar werd wilde wij hier zeker meer van weten. In Amerika is dit opgericht door AC Lockyer en werken ze al sinds 1992 met deze methode en dat is niet voor niets! Na een heel fijn gesprek en 3 demonstratiedagen in Hoorn bij de leverancier waren wij ervan overtuigd dat dit systeem een aanwinst zou zijn voor ons bedrijf. 

Go softwash materiaal

Om met dit systeem te mogen werken moeten wij ons aan bepaalde regels houden die vanuit Amerika opgesteld zijn. AC Lockyer zoekt geen partners voor even maar voor zijn hele leven. 
Softwash Systems wordt inmiddels door ruim 220 partners over de wereld gebruikt. 

Na het volledige trainingsprogramma gevolgd te hebben zijn wij er in geslaagd om op 20 november 2018 het certificaat; Certified Applicator binnen te slepen.
GO Softwash is een feit!
Wij zijn er klaar voor om woningen te gaan behandelen en weer als nieuw te laten lijken!

Ondertussen hebben wij al veel klanten blij gemaakt met onze dienst en zitten ook zij er weer spic en span bij. 

Heeft onze Softwash methode ook uw interesse gewekt, laat het ons weten!